• darkblurbg
    ONZE DIENSTEN

Netwerkbeheer

Netwerken beveiligen en monitoren is essentieel om te voorkomen dat hackers toegang krijgen. Maak vrijblijvend een afspraak met ons. 

Contact

Systeembeheer

Computersystemen onderhouden en beheren is essentieel om te voorkomen dat storingen optreden. Maak vrijblijvend een afspraak met ons. 

Contact

Werkplekbeheer

Werkplekken onderhouden en beheren en ergonomisch inrichten is van groot belang voor de gebruikers. Maak vrijblijvend een afspraak met ons. 

Contact

Office 365

De Microsoft oplossing Office 365 is een zeer krachtige IT oplossing voor onderwijsinstellingen en bedrijven. De oplossing bevat verschillende handige applicaties.

Contact

G-Suite

De G-suite oplossing van Google is een zeer krachtige IT oplossing voor onderwijsinstellingen en bedrijven. De oplossing bevat verschillende handige applicaties. Maak vrijblijvend een afspraak met ons. 

Contact

MDM oplossingen

De ICT apparaten binnen uw organisatie zijn substantieel gestegen. Uw apparaten onderhouden en beheren d.m.v. een MDM oplossing is zeer efficiënte oplossing binnen uw organisatie.

Contact

Wifi

Een beveiligd en stabiel wifi signaal is heel belangrijk. Ons bedrijf hanteert Ruckus Wireless oplossingen om uw organisatie te voorzien van een professionele infrastructuur. Maak vrijblijvend een afspraak met ons. 

Contact

VOIP

Voice over IP is niet weg te denken in dit tijdperk. Hosted VOIP is een eenvoudige, betaalbare, schaalbare en efficiënte oplossing voor uw organisatie. Maak vrijblijvend een afspraak met ons. 

Contact

Hardware

Onze leveranciers kunnen u voorzien van de nieuwste producten. Maak een afspraak voor een demo unit en/of voor advies bij de aanschaf van nieuwe hardware.

Contact

Bekabeling

Gecertificeerde bekabeling hanteren in uw organisatie is belangrijk om verstoringen te voorkomen. Maak een afspraak voor advies. Maak vrijblijvend een afspraak met ons. 

Contact

Contact

Het PRO-actief onderhouden en beheren van ICT apparatuur is van groot belang om te voorkomen dat apparaten defect raken. Maak vrijblijvend een afspraak met ons. 

Contact

Advies

In dit tijdperk is de complexiteit van ICT oplossingen hoog. Maak gebruik van onze expertise en praktijkervaring. Maak vrijblijvend een afspraak met ons om u te informeren.

Contact