• darkblurbg
    ICT BEHEER | SERVICE | ONDERHOUD
  • darkblurbg
    DIENSTEN

Geschiedenis
De eigenaar van dit bedrijf komt uit het onderwijs. Binnen een MBO organisatie was hij leidinggevende van een ICT afdeling. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestonden uit het onderhouden en beheren van complexe computernetwerken en het ondersteunen van gebruikers. In het jaar 2011 is dit bedrijf opgericht en sindsdien gegroeid naar een prachtig bedrijf. Met veel gedrevenheid en passie verrichten wij dagelijks ons werk en willen wij klanten zo goed mogelijk helpen en ondersteunen.  

Missie 
Onze missie is om de IT oplossingen van tegenwoordig te simplificeren voor organisaties en klanten tevreden stellen met het concept wat wij binnen een organisatie hebben uitgerold. Klanten tevreden stellen hebben wij hoog in het vaandel. Samen met ons team trachten wij dat dagelijks te realiseren. Voor ons team creëren we een plezierig en stimulerend werkklimaat waar iedereen zich in kan ontplooien.

Visie
Onze Visie is breder en gericht op de toekomst. Onze klanten een betrouwbaar en passend product leveren, die natuurlijk ook voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Daarom is het essentieel dat de klant een eigen inbreng heeft in het concept wat geïmplementeerd wordt.