• darkblurbg
    Enkele referenties van onze klanten

Marco Murk - OBS De Klim Utrecht
"Al vele jaren doet dit bedrijf het systeembeheer bij ons op school. Het systeem is erg stabiel. Het mooie met het werken met dit bedrijf is, is dat de klant Koning is. Het bedrijf probeert al onze wensen te realiseren en denkt mee in oplossingen. En als er dan toch een storing is, probeert het bedrijf dit zo efficiënt mogelijk op te lossen. Het bedrijf wil het netwerk zo snel mogelijk draaiende krijgen, desnoods met een tussen oplossing. De klant moet immers door kunnen werken. Kortom: dit bedrijf is voor ons een betrouwbare systeembeheerder."

Richard Blok - De Passie Utrecht
"Al enkele jaren maakt onze organisatie gebruik van de diensten van Simple Cloud. Het bedrijf zorgt voor gekwalificeerde systeem-netwerkbeheerders die ons computernetwerk beheert. De werving en selectie is bij het bedrijf in goede handen. Daarbij zorgen zij ervoor dat de beheerders aangestuurd en begeleid worden in het volledige traject. Hierdoor hebben we een goede ondersteuning op het gebied van ICT. In dit hele proces staan onze eisen en wensen centraal."

Evert Frankes - De Touwladder IJsselstein
" Wij maken inmiddels jaren gebruik van de netwerkbeheer diensten van dit bedrijf. Bij storingen in het computernetwerk wordt altijd snel en naar tevredenheid gehandeld."

Bé Scholtmeijer - UniQ Nieuwegein
"Wij werken altijd op een zeer constructieve wijze met dit bedrijf. Dit bedrijf komt zeer betrouwbaar en accuraat over."